منتدى التسويق العقارى

تورتة الايس كريم 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا تورتة الايس كريم 829894
ادارة المنتدي تورتة الايس كريم 103798

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدى التسويق العقارى

تورتة الايس كريم 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا تورتة الايس كريم 829894
ادارة المنتدي تورتة الايس كريم 103798

منتدى التسويق العقارى

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتدى التسويق العقارى

أهلا و سهلا بك يا زائر فى منتدى التسويق العقارى


2 مشترك

    تورتة الايس كريم

    تورتة الايس كريم Empty تورتة الايس كريم

    مُساهمة من طرف البرنسيسة الثلاثاء 22 ديسمبر 2009, 12:19 am

    يسئل الكثيرون عن طريقة عمل تورتة الايس كريم ولكثرة الطلبات فقد قمت باحضار الطرسيقة لكم من احد مواقع الطبيخ المميزة

    الطريقة سهلة جدااااا:




    لو عندنا بواقي كيك او تورتة او جاتو


    نحط البواقي ديه في التلاجة علشان تنشف


    و كده يسهل اننا نفتفتهم علشان يكونوا قاعدة لتورتة الايس كريم
    و نخلط بالفتافيت ديه المعيبرات المجروشة

    (ممكن مانحطش معيبرات طبعا ده حسب الرغبة)
    (بس بتدي رونق للحاجة و بترفع من قيمتها)







    نجيب الصينية اللي هنشتغل فيها


    و نفرد عليها ورق نايلون بحيث يكون مغطي جميع جوانبها

    (بيتباع في السوبر ماركت لفة شبة لفة الفويل)


    بحيث يكون ده شكل الصينية

    تورتة الايس كريم Line-the-pan

    و بعدين نفرد الكيكة اللي فتفتناها و خلطناها بالمعيبرات
    و نضغط عليها جامد علشان تنضغط


    و كده نكون عملنا قاعدة للأيس كريم






    طبعا احنا كنا سايبين الايس كريم في درجة حرارة الغرفة علشان ينفع افرشه بسهولة


    ممكن نحط معاه شوية مكسرات مجروشة و نقلب كويس علشان المعيبرات تتوزع كويس
    (بس لو هنحط في القاعدة معيبرات يبقي بلاش نحط في الايس كريم)

    (علشان الحاجة تطلع شكلها شيك)



    و ننزل الايس كريم في الصينية علي قاعدة الكيك اللي عملناها






    ممكن طبعا نعمل نوعين ايس كريم

    (طبقتين)


    تورتة الايس كريم 9


    بس الله يكرمكم الطبقتين يكونوا لايقين علي بعض





    ممكن نحط الطبقتين علي بعض و خلاص

    و ممكن نحط بين الطبقتين قاعدة تانية من الكيك المفتفت و فوقيها الطبقة التانية من الايس كريم
    بس كده هنستني لما الطبقة الاولي تجمد شوي و بعدين تطلعها و نحط طبقة الكيك و فوقها الطبقة التانية للايس كريم





    و نحطها في الفريزر لحين وقت التقديم
    و تقدم من الفريزر مباشرة





    و لما نقدمها طبعا سهل اننا نطلعها من الصينية بسهولة علشان النايلون اللي فرشناه في الصينية الاول






    ممكن وقت التقديم نكون محضرين أي صوص

    (اللي بنحبه و طبعا يكون لايق علي الأيس كريم اللي محطوط)


    تورتة الايس كريم Untitled1111122ممكن صوص شوكولاته


    صوص كراميل بالمعيبرات


    لو الايس كريم شوكولاته ممكن الصوص يكون فانيليا


    اهم حاجةاننا نراعي ان الحاجة اللي احنا حاطينها تناسب بعضها

    (لايقة علي بعض يعني)










    ممكن مانحطش صوص خالص و هتكون جميلة برضه


    او ممكن نرش علي وش التورتة معيبرات


    تورتة الايس كريم Cappuccinocake


    و ياريت طبعا لو هنعمل الايس كريم شيكولاته مثلا


    ياريت الكيكة اللي هنسنخدمها قاعدة تكون كيكة شوكولاته














    في ناس هتقوللي احنا ليه محطناش الكيكة او شريحة منها تحت الايس كريم عادي كده من غير ما نفتفتها






    هقول ان الايس كريم لما بيسيح علي الكيكة بشكلها العادي بيخليها عاملة زي العيش المبلول


    انما الفتافيت المضغوطة ديه هتقاوم شوي






    طبعا انت ممكن تحطيها كده من غير ما تفتفيها لو متأكده انك اول ما تحطيها لضيوفك مش هيسيبوها تسيح


    و هتتاكل فورا

    و بالهنا و الشفا




    تورتة الايس كريم Empty رد: تورتة الايس كريم

    مُساهمة من طرف سى هورس الأربعاء 20 يناير 2010, 2:49 pm

    مشكور على الموضوع
    والمجهود البارز

    تورتة الايس كريم Empty رد: تورتة الايس كريم

    مُساهمة من طرف البرنسيسة الأحد 24 يناير 2010, 7:26 pm

    سى هورس كتب:مشكور على الموضوع
    والمجهود البارز


    مشكور على المرور الكريم والرد الجميل

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين 25 نوفمبر 2024, 8:06 am